Voorgerechten
De samenstelling van onze gerechten kan ten allen tijden wijzigen. Vraag gerust naar de allergenen indien u meer info wenst.
De Kruishuishoeve
(H)Eerlijk Black Angus rundsvlees uit eigen weide! Nele Verheyen is de zus van chef-kok Lowie en heeft samen met haar echtgenoot Jeroen Van den Bulck een boerderij in de Steenovenstraat in Westmalle. Op de Kruishuishoeve wordt al vijf generaties lang door de familie Verheyen met respect en passie voor de stiel geboerd. In 2016 namen Nele en Jeroen de boerderij over waar hun ouders, grootouders, overgrootouders en betovergrootouders met eigen handen en heel hun hart hebben gewerkt. Het vlees van Black Angusrunderen staat bekend voor zijn uitstekende kwaliteit. De dieren grazen in de zomer op de weides rondom de boerderij en in de winter staan ze in een open stal op stro. Hieronder zie je onze selectie van eigen vlees. Wij hebben hier een beperkt aanbod van. Proef het snel!
Vlees uit korte keten
Hoofdgerechten
Desserts
Bekijk ook zeker onze suggestiedesserts!
ijs
Supplement slagroom € 1,00